Miorița de Ploscuțeni, între doi ciobani. Un baci de 63 de ani a ajuns în stare gravă la spital și a fost transferat la Iași. Polițiștii au deschis dosar penal

Un cioban în vârstă de 63 de ani a fost adus aseară la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani cu răni serioase, după un incident în care fusese implicat în urmă cu câteva zile. Marți la Ploscuțeni s-a desfășurat parcă o scenă din Miorița: doi ciobani s-au lovit reciproc, motivul fiind momentan necunoscut. Cei doi aveau în grijă oi la stâne diferite din comună, iar marți între ei a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool.

Unul dintre ei a fost „șifonat” bine. Nu a fost dus imediat la spital, ci ieri. Aici a fost diagnosticat cu traumatism cranian acut deschis cu plagă contuză, contuzie hemoragică, hematom epicranian, contuzie pulmonară și contuzie umăr. După primele investigații, vrânceanul a fost trimis de urgență la un spital din Iași, fiind internat la secția de neurochirurgie. În prezent a fost întocmit doar penal, iar oamenii legii fac cercetări pentru lovire și alte violențe.

Sursa Foto: Youtube

Adauga comentariu