Mic, dar încăpător. S-a inventat Matizul cu 8 locuri!

A apărut primul Matiz cu 8 locuri! Sau cel puțin acesta a fost dat publicității, după ce polițiștii din Buzău au oprit în trafic un „Matizache” verde, cu numere de Vrancea, din care tot coborau oameni și păreau să fie o gașcă întreagă în interior. În final, oamenii legii au descoperit că în Matiz călătoreau nu mai puțin de opt bărbăți – trei în față și cinci pe bancheta din spate, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Sursa citată mai scrie că pasagerii se îndreptau dinspre Ploiești spre Galați, unde aparent locuiau. Numai că până la destinație, cineva a anunțat poliția că pe DN1B este o mașină cu trei persoane în față și mai multe pe bancheta din spate.

Explicația pentru înghesuiala din mașină a venit rapid: oamenii trebuiau să ajungă acasă și nu și-au permis să plătească un alt mijloc de transport, pentru că nu își primiseră banii de la patronul lor. În final, că au înțeles sau nu, polițiștii au aplicat legea: șoferul a primit o amendă de 870 lei, iar trei dintre pasagerii din Matiz „au plecat pe jos pe marginea șoselei, sperând că cineva îi va lua la ocazie”, mai scrie Libertatea.

Sursa Foto: Libertatea

 

Adauga comentariu