Iepurele din pălăria primarului Cristi Misăilă se numește CUP Salubritate! Din 2016, societatea ne-a asfaltat orașul cu 2,5 milioane de euro!

Din motive inexplicabile, care nu au fost lămurite până acum de primarul Focșaniului (probabil pentru că nu a fost întrebat), CUP Salubritate s-a transformat într-un fel de „Anica”. Știți, nu? „Decât nimica, e bună și Anica”. Așa se face că societatea condusă vremelnic de inginerul Adrian Stanciu în locul maestrului Vulpoiu, plecat probabil în concediu, face ce știe ea mai bine: cârpește străzi.


Se prea poate ca strategia gândită de șeful administrației locale să urmărească o oarecare economie la bugetul local, însă doar pe moment și din depărtare, ca să spunem așa. „Lucrările executate de CUP sunt de foarte bună calitate, dumnealor își dau tot interesul și îi felicit pe această cale, dar nu au același termen de garanție ca una care se face prin intervenție în infrastructura străzii”, zice edilul. Adică, înțelegem noi, se cheltuie o dată cu cârpăceala pe care o face CUP, după care angajăm firmă, stricăm cârpeala și facem strada cum trebuie!


CUP nu a stat cu mâinile încrucișate de când primarul Cristi Misăilă a trecut la volan. În 2016 societatea a executat lucrări de 352.386 de euro, în 2017 acestea s-au ridicat la 427.987 euro, în 2018 au fost de 559.524 euro, iar anul acesta suma estimată parțial este de 1.067.331 euro. Asta în condițiile în care primarul recunoaște că lucrările au garanție de joi până mai apoi! În total, dacă vreți să faceți un calcul din 2016, CUP a executat lucrări în valoare de aproape 2,5 milioane de euro.

 

 

 

Adauga comentariu