Foto/ Video: Forțele militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale - Garnizoana Focșani au ieșit astăzi în județ, alături de polițiști și jandarmi. IPJ Vrancea își serbează ziua la datorie

Polițiștii vrânceni și-au serbat ziua la datorie azi, când Poliţia Română aniversează 198 de ani de atestare documentară. Dacă în anii din urmă Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea a organizat diferite ceremonii, activități “Porți Deschise” cu prezentări de echipamente şi autospeciale, demonstraţii sau concursuri sportive, azi programul a fost unul fără fast, polițiștii desfășurând doar activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţa publică, exclusiv în sprijinul cetățenilor.

 
Poliţiştii acționează în continuare alături de celelalte structuri din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, pentru punerea în aplicare a măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii noului tip de Coronavirus.

Conducerea Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea transmite tuturor polițiștilor următorul mesaj: La mulți ani, dragi colegi!  Vă mulțumesc tuturor pentru modul în care vă îndepliniți fiecare misiune! Să rămânem în continuare la fel de uniți, pentru că doar împreună vom reuși să ieșim învingători ! Dumnezeu să ne ajute și să ne ocrotească!”.

 

Județul este împânzit de azi, de la ora 12.00, de structuri ale Ministerul Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării, ca urmare a intrării în vigoare a reglementărilor Ordonanței militare cu numărul 3. Polițiștii vrânceni vor acționa în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău  și lucrători din cadrul Poliției Locale, dar și cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale - Garnizoana Focșani pentru a verifica modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. 

Militarii vor sprijini reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne în realizarea măsurilor deja luate de autorități pentru combaterea răspândirii virusului. Au fost constituite patrule mixte, fixe și mobile, care vor acționa în locurile publice pentru a asigura astfel respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din data de 24 martie 2020. 

Respectați toate recomandările autorităților!

Stați în casă!

Ieșiți din locuință doar pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe!

Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”, este mesajul polițiștilor vrânceni.

 

 

 

Adauga comentariu