Foto: Bibi e printre ai lui la Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice de la Focșani

Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice de la Focșani are un nou locatar, un pui de căprioară care a avut nevoi de îngrijiri medicale timp de câteva luni. De ceva timp, Bibi s-a recuperat iar astăzi a fost cazată printre semenii săi. „Puiul este bine și se bucură de compania celorlalte animale de la Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice de la Focșani”, au anunțat cei de la Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB). 

După o lungă perioadă de timp, în care am avut grijă ca Bibi să se poată descurca singură, a venit momentul să ne despărțim și să o relocăm într-un centru de îngrijire a animalelor sălbatice. O păstrăm în amintire, pentru toate diminețile în care ne-a încântat privirile!”, scriu cei de la Cabinetul veterinar Apistopvet dr. Lucian Radu, care au avut grijă de Bibi.

Nu este pentru prima dată când la Centru ajung pui de căprioară. În iunie, la Centrul Regional de Ecologie Bacău ajunsese un pui de căprior care a fost cazat tot la ACDB. Puiul fusese găsit în lunca Bistriței la Gârleni și avea nevoie doar de hrană și îngrijire, urmând a fi eliberat după ce se maturiza un pic. 

Adauga comentariu