Fostul președinte al USR Vrancea, Cosmin Timofte, a decis să iasă definitiv din partid!

După ce și-a dat demisia din funcția de președinte al USR Vrancea, decizie luată în urma mai multor scandaluri din sânul partidului, Cosmin Timofte a preferat să iasă definitiv din partidul care l-a propulsat în politică. Decizia lui Cosmin Timofte a fost luată astăzi, chiar în cadrul Conferinței Județene a USR Vrancea, acolo unde se alegeau membrii Biroului Județean.


Hotărârea lui Cosmin Timofte, unul dintre cei care au tras din greu pentru filiala Vrancea a USR și unul căruia i se datorează multe rezultate bune pentru o formațiune politică abia ieșită la lumină în fieful PSD, încheie o un episod din ceea ce înseamnă Uniunea Salvați România în județul nostru.


Deși i s-au reproșat multe lucruri, noi credem că fostul președinte și membru al USR Vrancea este un om corect și a făcut ceea ce a crezut mai bine pentru un partid de nișă, așa cum a fost timp de peste un an de zile. Faptul că a decis să plece chiar și din partid, asta ne arată că, totuși, nu am învățat să facem politică la un alt nivel. Într-un fel ciudat, ceea ce s-a întâmplat astăzi ne aduce cumva aminte de plecarea lui Nicușor Dan, alungat dintr-un partid pe care el însuși îl adusese pe lume.

 

Adauga comentariu