Fost judecător la Tribunalul Vrancea se luptă pentru viață. Are nevoie de sânge grupa A II pozitiv

Colegii și cunoscuții unui apreciat judecător vrâncean au lansat un apel pentru a-i salva viața. Un fost judecător al Secției Penale a Tribunalului Vrancea până în 2016 suferă de mai mult timp de o boală gravă, iar acum are nevoie de sânge. Fosta judecătoare este internată la Spitalul Universitar din Capitală, fiind programată pentru o operație.

„Viaţa este un dar fragil, pe care fiecare dintre noi trebuie să îl preţuim. Există însă şi momente când pentru a putea merge mai departe, avem nevoie de ajutorul semenilor noştri.

Printr-un moment de cumpănă trece și colega noastră, care în momentul de față se află internată la Spitalul Universitar din municipiul București urmând să aibă o intervenție chirurgicală. Pentru a trece cu bine peste această încercare are însă nevoie de sânge grupa A II pozitiv.

Rugăm colegii care doresc să o sprijine benevol, prin donare de sânge, să se prezinte în data de 10.09.2019, începând cu ora 08.30, la Centrul de Transfuzie Sanguină. Vă adresăm acest apel cu încredere și convingerea că veți fi aproape de colega noastră şi veţi răspunde acestui apel. Orice ajutor al dumneavoastră contează”, este doar unul dintre apelurile postate pe Facebook.

Adauga comentariu