După 38 de ani, o tânără născută în Focșani, însă crescută la orfelinat, își caută mama!

O tânără de 38 de ani își caută familia pe care nu a cunoscut-o niciodată. Crina Vroti s-a născut în Focșani pe 30 octombrie 1981 dar mama sa nu a păstrat-o, cine știe din ce motive, poate din cauza banilor. Prin urmare, mica Crina a fost instituționalizată în orfelinatul din Siret, județul Suceava, acolo unde a trăit până la vârsta majoratului.


Crescută fără căldura unei familii, Crina este acum dispusă să facă totul pentru a-și găsi mama, Mariana Vroti, și, dacă e cazul, frații. Ea vrea să înțeleagă de ce a fost abandonată, să ierte și, cel mai important, să-și cunoască rudele de același sânge.


„Nu am fost niciodată adoptată așa că nu știu ce înseamnă a crește în sânul unei familii alături de frați și surori. Găsirea unor răspunsuri despre familia și trecutul meu, mi-ar aduce multă liniște sufletească. Vreau așa de mult să știu și să înțeleg ce sa întâmplat, de asemenea dacă mai am frați și surori…poate voi aici mă puteți ajuta! Cât mai multe DISTRIBUIRI vă rog, să-mi găsesc și eu familia”, scrie Crina Vroti pe pagina „The never forgotten Romanian children”.

Adauga comentariu