Diferență de nivel de 15 cm între stradă și intrarea în curțile riverane, pe Gloriei. „Dacă aveți noțiuni de construcții și se fac lucrări de reabilitare, nu ar fi rău să aruncați o privire”, îi sfătuiește un localnic pe focșăneni

Un focșănean norocos care are domiciliul pe strada Gloriei - stradă care se tot reabilitează de câteva luni, dar cu siguranță vor veni și vremuri bune - a avut surpriza vieții sale când a ieșit din curte. Lui Dănuț Pleșa Plugaru, avocat de profesie, i s-a părut nițel ciudat cum arată lucrările, în stadiul în care sunt acum, așa că a luat o cumpănă și a măsurat nivelul dintre stradă și intrarea în curte.

Sunt curios cine a făcut proiectul și a dat cotele pentru reabilitarea străzii Gloriei. Diferență de nivel de 15 cm dintre stradă și intrarea în curțile riverane. Când va ploua torențial toată apa se va revărsa în interior și nu la canal”, a scris acesta pe Facebook. Și nu doar că a scris pe Facebook, dar a notificat și primăria și a anunțat câteva persoane cu putere de decizie.

Potrivit acestuia, se pare că într-adevăr ceea ce observase s-a confirmat, după ce constructorul a venit rapid la „locul faptei” și a recunoscut că s-a greșit.

După ce am sesizat eroarea și am rugat angajații primăriei să rezolve problema, a venit șeful de lucrări. A constatat că într-adevăr exista o diferență mare de nivel, greșeală dată la măsurători - când s-a făcut trasarea cotelor. Cine nu muncește nu greșește. Importand este că au realizat că există o greșeală. Aviz către cetățeni, dacă aveți noțiuni de construcții și se fac lucrări de reabilitare, nu ar fi rău să aruncați o privire, puteți preîntâmpina o muncă inutilă și o greșeală care costă bani”, sfătuiește avocatul.

Adauga comentariu