Consilierii județeni, pe minus. Un liberal a luat decizia să se retragă din viața politică și să se întoarcă la ale lui

Schimbări în componența Consiliului Județean Vrancea, după ce unul dintre liberali renunță la scaunul de consilier. Anunțul a fost făcut astăzi, după ședința ordinară a CJ Vrancea, Cristi Irimia motivând că lasă politica în urmă pentru a se dedica unui alt proiect. „Nu a fost o decizie ușor de luat. Oportunitatea de a lucra, în calitate de jurnalist, într-un amplu proiect din sud-estul României, cum va fi cel din care voi face parte, a apărut în urmă cu aproape un an. Am înclinat balanța, până la urmă, spre acest proiect jurnalistic, în detrimentul politicii, gândindu-mă la faptul că îmi pot aduce contribuția ca ziarist în cadrul activităților pe care le voi derula”, a explicat de acum fostul consilier județean.

În locul său, la următoarea ședință a CJ Vrancea, ar trebui să vină președintele PNL Adjud, Florin Nechifor. Cristi Irimia a fost consilier județean timp de mai bine de trei ani.

„Începând de mâine, 1 octombrie, voi fi implicat într-un proiect jurnalistic ce vizează domeniile justiție-ordine publică-protecția copiilor, urmând să colaborez cu mai multe ONG-uri din aria respectivă și să fac parte dintr-o astfel de asociație. Noua postură este incompatibilă cu cea de membru de partid, astfel că am decis să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal și, implicit, la cea de consilier județean.

Am lucrat la zeci de proiecte și amendamente în calitate de consilier județean și am avut peste 500 de luări de cuvânt în plenul ședințelor CJ. Cât privește activitatea politică și civică, liberalii vrânceni știu cel mai bine cât și cum am lucrat alături de ei pentru a aduce o schimbare în ceea ce privește ideea de administrație  publică locală și județeană. Consider că mi-am făcut datoria față de cetățenii care m-au ales pe listele PNL în 2016, dar și față de oamenii care mi-au făcut invitația de a face parte din echipa liberală”, a comunicat Cristi Irimia.

Acesta a menționat o parte din proiectele pe care le-a inițiat în calitate de consilier județean, printre care și susținerea financiară a UAT-urilor afectate de inundații, înființarea Registrului de Patrimoniu Turistic în cadrul CJ Vrancea, crearea Fondului de Rezervă al CJ, susținerea financiară a Căminului pentru Persoane Vârstnice „O nouă viață” Mărășești sau proiectul privind o mai mare transparență a CJ, prin transmiterea în direct a ședințelor CJ Vrancea.

 


Adauga comentariu