„Catch me if you can” în variantă mioritică. Un individ a escrocat două societăți cu cecuri false!

Unii stau toată ziua la filme și nu fac nimic, dar alții se pare că au chiar curajul să pună în practică ce au văzut pe net. Este cazul unui bărbat de aproape 40 de ani din Golești care a devenit pe bune personajul lui DiCaprio din filmul „Catch me if you can”.


În noiembrie și decembrie anul trecut, Dragoș D a reușit să păcălească două societăți cu cecuri false. Ca manageriar  al propriei societăți, în noiembrie el a emis un CEC în valoare de 67.267 de lei pentru o firmă, iar în decembrie a repetat figura pentru altă scocietate cu un CEC de 32.638 de lei.


Când societățile au încercat să își tragă banii, au constatat cu neplăcere că filele CEC le-au fost refuzate la plată din lipsă de disponibil.  Societatea lui Dragoș era în indisponibilitate de plată iar el nu a achitat nimic din prejudiciu. Cele două companii păgubite s-au constituit părți civile, „DiCaprio” a recunoscut că a emis filele CEC, însă a susținut că de fapt nu le-a emis ca să plătească marfa luată de la cele două societăți, ci ca o garanție. Șmecher, nu?

 

Foto credit: justwatch.com

Adauga comentariu