Ca să fie siguri că se va întruni cvorumul pentru alegerea conducerii, Obștea de Moșneni Tulnici a făcut eveniment pe Facebook

Membrii Obștii de Moșneni Tulnici se vor întâlni într-o Adunare Generală „cu repetiție”, după ce duminica trecută nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru alegerea noii conduceri. Nouă până la un punct, pentru că pentru funcția de președinte este o singură candidatură, a lui Alin Olteanu, cel care conduce Obștea și în prezent. Dacă pe tot parcursul zilei de duminică, 4 august, moșnenii nu au venit în numărul așteptat pentru ca alegerile să fie declarate statutare, organizarea și anunțarea alegerilor a trecut la un alt nivel. Așa se face că a fost creat un eveniment pe Facebook: „Adunare Generală - ALEGERI PREȘEDINTE ȘI MEMBRII C.A.”. 

Adunarea Generală își caută, după cum am spus, un președinte, dar și șase consilieri. La alegerile inițiale și-au depus candidatura Cristina Baraghin, Aurel Boțu, Vasile Danțis, Vasile Gheorghiță, Clementin Iulian Ionașcu, Vasilica Strătănoiu, Iacob Titi și Cristinel Răduță. Acesta din urmă a fost pompier până în primăvara acestui an, iar în septembrie anul trecut a primit din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență insigna onorifică „Pompierul de onoare al anului din România”.

Cele mai multe voturi le-a obținut Aurel Boțu - 791, Iulian Ionașcu a fost votat de 686 de moșneni Titi Iacob de 597, Cristinel Răduță - 548, Vasilica Strătănoiu - 495, Cristina Baraghin - 416, Vasile Danțiș - 407 și Vasile Gheorghiță - 327.

 

 

 

Adauga comentariu