Bătaie într-un internat din Focșani. L-a agresat pe colegul de cameră al fratelui său, pe fondul unui conflict mai vechi cu familia acestuia

Un tânăr de doar 25 de ani din Cîmpuri este acuzat de lovire și alte violențe, plus amenințare, după ce a provocat un scandal într-un internat din municipiu. Într-o seară din septembrie anul trecut, tânărul se afla sub influența alcoolului, spun procurorii, și s-a decis să îi facă o vizită fratelui său mai mic, cazat la internat. În rechizitoriu se arată că Ionuț Alin D. ajuns în internat un pic după ora 24.00, iar inițial a și fost sancționat de paznic, însă a scăpat de vigilența acestuia și a reușit să se strecoare în camera fratelui său. Numai că, ajuns acolo, i s-a cășunat pe colegul de cameră al acestuia, un puștan de doar 13 ani din Movilița.

Din datele strânse de anchetatori a rezultat că inculpatul l-a lovit cu palma în piept pe elevul de 13 ani, dar l-a și amenințat cu moartea și cu acte de violență, aducându-și aminte că în trecut avusese un litigiu cu fratele puștiului. La fața locului a fost chemată poliția pentru a aplana conflictul, însă inculpatul a continuat cu amenințările. Mai mult decât atât, acesta i-a amenințat și pe tatăl și fratele părții vătămate, care la rândul lor fuseseră anunțați despre ceea ce se petrecuse în camera internatului și sosiseră în grabă.

În acea seară, inculpatul a fost dus la poliție și amendat cu 500 de lei, însă ulterior s-a făcut nevăzut. Se pare că în trecut, inculpatul a mai avut probleme cu legea, fiind condamnat pentru lovire la plata unei amenzi penale. Ulterior incidentului de anul trecut, anchetatorii au încercat să dea de urma lui și au emis mai multe mandate de aducere, însă fără rezultat. Cu toate acestea, polițiștii au reușit să ia legătura cu el telefonic, iar inculpatul le-a explicat că nu poate veni sub nicio formă, deoarece lucrează în Franța. Totodată, acesta a recunoscut că a mers la internat și că l-a împins pe puști, însă atât. În timpul anchetei, partea vătămată a precizat că vrea 3.000 de lei despăgubiri de la inculpat.

Adauga comentariu