Atenție! ISU Vrancea anunță că toată corespondența pentru avizare și autorizare se face exclusiv în format electronic

De astăzi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” Vrancea va desfășura doar online relația cu publicul, în ceea ce privește activitatea de avizare și autorizare. Decizia a fost luată în contextul implementării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, specialiștii ISU urmând a primi solicitări și a da curs acestora prin mail sau fax. 

ÎNCEPAND CU DATA DE 26.03.2020, eliberarea/ depunerea documentaţiilor tehnice în vederea emiterii avizelor şi/sau autorizaţiilor de securitate la incendiu şi protecţia civilă SE VA FACE DOAR ÎN FORMAT ELECTRONIC!!!

Documentația tehnică în vederea obținerii avizului/ autorizației de securitate la incendiu și protecție civilă poate fi depusă în format electronic după cum urmează:
- scanată, însoțită DOAR de SEMNĂTURĂ ELECTRONICĂ a investitorului/ beneficiarului;
- în format *.pdf sau alte formate, însoțită de SEMNĂTURA ELECTRONICĂ a investitorului/ beneficiaeului și a factorilor care au contribuit la elaborarea documentației (proiectanți, verificatori de proiecte, experți tehnici, etc.).
Documentația va fi depusă pe adresa de mail: inspectie@isujvn.ro

Solicitările de asistență tehnică de specialitate să fie transmise în scris pe adresa de email inspectie@isujvn.ro sau pe fax la numărul 0237 625701 cu indicarea modalității preferate de primire a răspunsului (email, fax)”, se arată într-o informare a ISU Vrancea.

 

Adauga comentariu