Apelul medicilor de la Spitalul Județean: „Nu avem resurse suficiente pentru a gestiona această furtună și nici experiență în timp de criză, dar vom sta în linia întâi, în picioare, cât putem. Vă rog să ne sprijiniți!”

Nu avem de toate, iar criza bate la ușă. Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani au ajuns în situația de a solicita ajutorul cetățenilor pentru achiziția de materiale de protecție. Cei care pot ajuta pot lua legătura cu doctorul Laurențiu Taban, președinte al „Asociaței „Sf Pantelimon” Focșani, teefon 0744669295. Pentru donații, contul este RO92RZBR0000 0600 1679 1959, Banca Reiffeisen, CUI 33213390   

Bună ziua tuturor oamenilor de bine, cu suflet mare!

Sunt dr. Taban Laurențiu, medic în Spitalul Județean de Urgență „Sf Pantelimon” Focșani și președintele Asociației cu același nume. În numele spitalului mă adresez dumneavoastră în calitate de om al comunității, al familiei noastre mari.

Actualitatea este tulbure și cu siguranță va fi și mai tulbure. 

Analizând situația internațională, unde țările cu putere financiară și logistică sunt depășite deja, înțelegem că este o chestiune de timp până cand această boală ne va sufoca și pe noi.

Suntem sinceri în a recunoaște că nu avem resurse suficiente pentru a gestiona această furtună și nici experiență în timp de criză, dar vom sta în linia întâi, în picioare, cât putem. 

Vă rugăm să ne sprijiniți, avem nevoie de ajutorul vostru! Suntem deschiși către orice formă de ajutor, însemnând donații de materiale sanitare (măști medicale, combinezoane medicale, vizete, ochelari, biocide etc) sau bani pentru a le putea achiziționa. În aceste momente și în cele ce vor veni solidaritatea va fi determinantă pentru noi toți.

Multumim, și Dumnezeu să ne ajute pe toți!”, este apelul medicilor.  
 

 

Adauga comentariu