Anexă făcută scrum la Faraoanele, în urma unui scurtcircuit electric

Pompierii Detașamentului de Pompieri Focșani au fost chemați aseară pentru a stinge un incendiu izbucnit în comuna Vârteșcoiu. În satul Faraoanele, o anexă a unei gospodării fusese cuprinsă de flăcări, iar salvatorii au intervenit în cooperare cu SVSU Odobești. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă pe o suprafață de circa 50 mp.

Timp de aproximativ o oră, pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar misiunea acestora a fost destul de complicată, dat fiind că exista riscul ca incendiul să se propage la casa de locuit aflată în apropiere. La fața locului a fost prezentă și o ambulanță SMURD, iar cadrele medicale au fost solicitate pentru a acorda ajutor unui bărbat de 69 de ani, care suferise un atac de panică. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat, însă persoana a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars anexa de 50 mp și acoperișul construit din lemn și învelitoare din tablă de 70 mp, precum și mobilierul și bunurile de uz casnic aflate în interior. Pompierii spun că cel mai probabil focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Adauga comentariu