Alți trei vrânceni au fost amendați și plasați în carantină forțată, după ce au plecat din izolare. Apelul oamenilor legii rămâne același: „Stați în casă!”. VIDEO

Oamenii legii au mai depistat alte trei persoane din județ care „fugiseră” din izolare, în ciuda tuturor recomandărilor și a avertizărilor privind măsurile care pot fi luate. Toți cei trei vrânceni au fost amendați, dispunându-se totodată și plasarea în carantină pentru două săptămâni. Măsurile acestea, dar și altele, au fost luate în urma acțiunilor din ultimele 24 de ore desfășurate de polițiștii vrânceni, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și lucrători din cadrul Poliției Locale.

Activitățile s-au desfășurat pe întreg teritoriul județului Vrancea și au avut ca principal scop respectarea prevederilor legale dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020.

În cadrul acestei acțiuni au fost depistate 3 persoane izolate la domiciliu care părăsiseră locația în care fuseseră plasate, față de acestea fiind dispuse sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei. Persoanele în cauză au fost conduse ulterior în centre de carantină instituționalizată, sub pază. 

De asemenea, pe raza județului Vrancea au fost depistate 95 de persoane care nu au respectat dispozițiile art.5, alin. 1 și art. 3 alin. 2 din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, fiind aplicate în acest sens 97 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 237.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și reprezentanți ai Poliției Locale.

AUTORITĂȚILE VĂ REAMINTESC:

Respectați toate recomandările autorităților!

Stați în casă!

Ieșiți din locuință doar pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe!

Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Vrancea.

Adauga comentariu